Tuzla'da pes dedirten olay! İETT şoförü yerde yatan köpeği ezip kaçtı

Tuzla'da pes dedirten olay! İETT şoförü yerde yatan köpeği ezip kaçtı

Tuzla'da özel halk otobüsü yerde yatan bir köpeği ezdi. Araçtan inerek yaralı köpeğe bakan şoför, müdahale etmek yerine olay yerinden uzaklaştı. Olayı fark eden bir vatandaş ise şoföre tepki göstererek uzaklaşmasını engellemeye çalıştı. O anlar, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Olay, dün saat 17.15 sıralarında Akfırat Mahallesi 22. Sokak'ta meydana geldi. Sokak üzerinde seyir halinde bulunan belediye otobüsünün şoförü, yerde yatan köpeği görüp korna çaldı. Korna sesiyle ayağa kalkan köpeği dikkate almayan otobüs şoförü, köpeği ezdi.

kopek-2.jpg

YARALI KÖPEĞİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

O anları gören mahalle sakini Timur Akçay ise seslenerek otobüs şoförünü durdurmaya çalıştı. Köpeği ezdikten sonra duran otobüsün şoförü kendisini uyaran Timur Akçay ile bir süre tartıştı, ardından direksiyon başına geçerek uzaklaşmaya çalıştı. Bunun üzerine Timur Akçay, otobüsün önüne geçerek aracı durdurmaya çalıştı. Otobüs geri manevra ile uzaklaşarak sokaktan ayrıldı.

kopek-3.jpg

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri, yaralanan köpeğin tedavi edilmesi için veteriner kliniğine götürdü. Yaralı köpeğin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

kopek-4.jpg

'KAÇMAYA ÇALIŞTI, ÖNÜNÜ KESTİM'

Timur Akçay, "Korna sesi duydum. Otobüs yaklaştı, köpek uyuyordu. Uyuduğu zaman baktı kaçacak zannetti şoför, kaçmadı. Burada köpeği bir anda altına aldı. Köpek tabii can havliyle durdu. Otobüs köpeğin üzerinde durdu. Sonra geri geri gelince bende bir hışımla sinirlenerek buraya geldim. Otobüs şoförü 'görmedim' demeye başladı. Geri geri çıktıktan sonra ben bu kez otobüsün önüne geçtim, aramızda bir arbede oldu ve bir süre sözlü olarak tartıştık. Sonra geri geri kaçmaya çalıştı, ben de belediyeyi aradım. Gelip köpeği götürdüler, durumu kötü görünüyordu" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN