Kavşak köprü yıkıldı, Unkapanı kilitlendi

Kavşak köprü yıkıldı, Unkapanı kilitlendi

Kademeli normalleşmeyle İstanbul'da hareketlilik iki katına çıkarken, Unkapanı Kavşağı Köprüsü'nün yıkılmasıyla bölgede trafik kilitlendi. Uzun araç kuyrukları oluşurken, İBB'den önemli açıklama geldi.

İBB'nin olası bir depremde yıkılma riski bulunan Unkapanı Kavşağı Köprüsü'nün ortadan kaldırdı. Kavşağın kolları da trafik dönel kavşak şekline dönüştürüldü. Kademeli normalleşmenin ilk gününde kavşak çalışmaları trafiği olumsuz etkiledi.

01-003.jpg

TRAFİK SABAH SAATLERİNDE BAŞLADI

Avrasya Tüneli Avrupa Yakası yönünde Aksaray ve Fatih istikametinde sabah erken saatlerde başlayan trafik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi, Atatürk Bulvarı, Fevzipaşa Caddesi, 15 Temmuz Şehitleri Caddesi, Eminönü yönünden Ragıp Gümüşpala Caddesi, Eyüpsultan yönünden ise Kadir Has Caddesi ve Üsküplü Caddesi'nde sürüyor.

02-002.jpg

Köprünün Beyoğlu tarafında Tershane ve Refik Saydam caddelerinde de trafik yoğunluğu gözleniyor. Ayrıca bu caddelerle bağlantılı yollarda da trafik zaman zaman aksıyor.

03-001.jpg

İBB'DEN 'UNKAPANI' AÇIKLAMASI

İBB'den yapılan açıklamaya göre "Unkapanı Kavşağı Köprü Yenileme ve Tramvay Alt Geçidi İnşaatı" işi kapsamında trafik akışı 3 ay süre ile yeni oluşturulacak olan dönel kavşaktan sağlanacak.

Bu süreçte yeni köprülü kavşak imalatı yapılacak ve yağmursuyu ile atık su hatları yenilenecek. 31 Temmuz 2021'e kadar bu çalışmalar tamamlanacak ve kavşak trafiğe açılacak.

04.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN