Uyuşturucunun adresi Samsun: Oto yıkamacıdan çıkanlar servet değerinde

Uyuşturucunun adresi Samsun: Oto yıkamacıdan çıkanlar servet değerinde

Uyuşturucuya yönelik yapılan operasyonların adresi bu kez Samsun oldu. Samsun'da bir oto yıkamacı işletmecisinin dükkanından çıkanlar ise servet değerinde. Maddi değeri yüksek olan yasa dışı maddelerin ise tedarik edildiği yerler araştırılmaya başlandı. Tam 309 sentetik ecza hapı, 55 gram kubar esrar ve çok sayıda uyuşturucu kullanma aparatının ele geçirildiği kaydedildi.

Samsun'da 309 sentetik ecza hapı ile 55 gram kubar esrar ele geçirilen iş yerinin sahibi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, aldıkları istihbarat doğrultusunda Gülsan Sanayi Sitesi'nde bir oto yıkama dükkanına operasyon düzenledi.

İŞ YERİNİN SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI

Adreste arama yapan ekipler, 309 sentetik ecza hapı, 55 gram kubar esrar ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi. İş yeri sahibi Y.İ. gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN