Yenimahalle’de nikah patlaması

Yenimahalle’de nikah patlaması

Hayatlarını 05.05.2025 tarihinde birleştirmek isteyen vatandaşlar, Yenimahalle Belediyesi Evlendirme Dairesi’ne rekor başvuru yaptı.

Günlük ortalama 10 nikahın kıyıldığı Yenimahalle Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde, bu özel günde evlenmek için başvuranların sayısı 41 oldu.

Evlendirme dairesinde 05.05.2025 çılgınlığı

Sabah saatlerinde başlayan evlendirme yoğunluğu, mesai bitimine kadar devam etti.

10 dakika arayla kıyılan nikahlarda sevinçleri gözlerinden okunan çiftler, özel tarihte dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.

Çiftler, nikah tarihlerinin kolay hatırlanabilir olması için, 05.05.2025 tarihinde “Evet” demek istediklerini söyledi.

Bu özel tarihte Selen Sever Cihan Ünal çiftinin nikahlarını kıyarak mutluluklar dileyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Evliliğinizin her günü bugünkü gibi heyecanlı ve sevgi dolu geçsin” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN