Selçuk Özdağ saldırısıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a saldıranların kaçış anlarının yeni görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde yaya olarak kaçan 3 saldırganın daha sonra diğer 2 saldırganın kaçtığı araca bindiği görülüyor.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın saldırıya uğramasıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Selçuk Özdağ’a saldıranların kaçış görüntüleri soruşturmaya dosyasına sunuldu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen güvenlik kamerası görüntülerinde şüphelilerin Özdağ’a saldırdıktan sonra ikisi araçla üç şüpheli de koşarak olay yerinden uzaklaştığı görülmüştü.

AYNI OTOMOBİLE BİNİYORLAR

Dosyaya sunulan görüntülerde koşarak kaçan üç saldırganın beyaz otomobille kaçan iki kişinin aracına bindiğini görülüyor. 5 şüpheli aynı otomobile binerek uzaklaşıyor.

Başlatılan soruşturmada şüpheliler, K.H., B.A., M.R.G., G.A.T., A.G., tutuklanmıştı.

Şüpheliler savcılık ifadesinde bindikleri otomobildeki kişileri tanımadıklarını öne sürerek “Biraz koştuktan sonra yanımıza beyaz renkli araç ‘Atlayın' deyince arkamızdan atılan mermilere isabet olmamak için tanımadığım şahısların kullandığı araca bindik.

O ana kadar M.R.G.'de silah görmemiştim. Araç yavaşladığı esnada M.R.G. kapıyı açıp silahı dışarıya attı. Bir müddet sonra üçümüz araçtan indik. Araçtakilerle konuşmadık. Arabada iki kişi vardı. Biz arabadayken, bağırarak küfrediyorlardı. Biz indikten sonra nereye gittiler, bilmiyorum” demişlerdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN