Selçuk Özdağ: Tuz koktu tuz, her şey yanlış

Selçuk Özdağ: Tuz koktu tuz, her şey yanlış

Gelecek Partili Selçuk Özdağ, kendisine silah ve sopalarla saldıran 5 kişinin savcının 'Tutukluluk süresi uzun' itirazının ardından tahliye edilmesine tepki gösterdi. Özdağ, "Tuz koktu tuz her yanlış Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile başladı" dedi.

Ankara'da 15 Ocak'ta evinin önünde 5 kişinin silahlı ve sopalı saldırısına uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 5 kişinin cumhuriyet savcısının “Uzun tutukluluk süresi olur” itirazının ardından tahliye edilmesine tepki gösterdi.

'TUZ KOKTU TUZ'

Şahsi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni hedef alan Selçuk Özdağ, "Tuz koktu tuz...Adaleti arıyoruz, görenlerin insanlık namına haberdar etmesini istiyoruz...", "Tuz Koktu Tuz her yanlış CBHS i ile başladı" dedi.

 

 

NE OLMUŞTU?

Selçuk Özdağ'a 15 Ocak'ta evinin önünde saldıran 5 kişinden 3’ü tutuklanmıştı. Saldırıya ilişkin dosyanın gittiği Ankara 17. Asliye Ceza Mahkemesi, iddianame üzerindeki incelemesini tamamlamıştı. Mahkeme, saldırıyı “kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs etme” ve “birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit” suçu kapsamında değerlendirerek, dosyanın ağır ceza mahkemesine gönderilmesine karar vermişti. Cumhuriyet Savcısı Fatih Taş’ın tutuklu 5 sanığın tahliyesini istediği ortaya çıktı. 

Tahliye kararına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da tepki göstermişti.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR (4)
4 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN