Selçuk Özdağ: Tuz koktu tuz, her şey yanlış

Selçuk Özdağ: Tuz koktu tuz, her şey yanlış

Gelecek Partili Selçuk Özdağ, kendisine silah ve sopalarla saldıran 5 kişinin savcının 'Tutukluluk süresi uzun' itirazının ardından tahliye edilmesine tepki gösterdi. Özdağ, "Tuz koktu tuz her yanlış Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile başladı" dedi.

Ankara'da 15 Ocak'ta evinin önünde 5 kişinin silahlı ve sopalı saldırısına uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 5 kişinin cumhuriyet savcısının “Uzun tutukluluk süresi olur” itirazının ardından tahliye edilmesine tepki gösterdi.

'TUZ KOKTU TUZ'

Şahsi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni hedef alan Selçuk Özdağ, "Tuz koktu tuz...Adaleti arıyoruz, görenlerin insanlık namına haberdar etmesini istiyoruz...", "Tuz Koktu Tuz her yanlış CBHS i ile başladı" dedi.

 

 

NE OLMUŞTU?

Selçuk Özdağ'a 15 Ocak'ta evinin önünde saldıran 5 kişinden 3’ü tutuklanmıştı. Saldırıya ilişkin dosyanın gittiği Ankara 17. Asliye Ceza Mahkemesi, iddianame üzerindeki incelemesini tamamlamıştı. Mahkeme, saldırıyı “kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs etme” ve “birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit” suçu kapsamında değerlendirerek, dosyanın ağır ceza mahkemesine gönderilmesine karar vermişti. Cumhuriyet Savcısı Fatih Taş’ın tutuklu 5 sanığın tahliyesini istediği ortaya çıktı. 

Tahliye kararına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da tepki göstermişti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN