Şii milisler Halep'te saldırıya geçti: Sivillerin bulunduğu mahalleleri bombalıyorlar

Şii milisler Halep'te saldırıya geçti: Sivillerin bulunduğu mahalleleri bombalıyorlar

Halep'ten son dakika haberi geldi. Ateşkesin bozulmasının ardından İranlı General Cevat komutasındaki Şii milisler, Halep’te kuşatma altındaki bölgeye kara harekatı başlattı. Şii milisler, doğu Halep’ten tahliye edilmesi öngörülen sivillerin mahallerini ele geçirmeye çalışıyor.

Halep'te sivillerin tahliyesi için başlatılan ateşkesi bozan İranlı Şii milisler, Türkiye'nin güvenli koridor açılması için yoğun çabalarına rağmen harekete geçti. Cumhurbaşakanı Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşmede tahliye için gerekli adımların atılması yönünde mutabakat sağlanmasına rağmen İran'a bağlı Şii milisler sivillerin bulunduğu mahallelere saldırı başlattı. 

Doğu Halep’te İranlı General Cevat komutasındaki Şii milislerin saldırısını Hizbullah, Afganistanlı Fatimiyun Tugayı ve Iraklı Nüceba Hareketi Tugayı düzenliyor.

Son Dakika - Ayrıntılar Hazırlanıyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN