Simpsonlar’da Trump ne zaman ölüyor? İşte The Simpsons kehanetleri...

Simpsonlar’da Trump ne zaman ölüyor? İşte The Simpsons kehanetleri...

ABD yapımı The Simpsons çizgi dizisinde işlenen ve günümüzde yaşanan gelişmeler kafaları karıştırıyor. Sosyal medyada kullanıcılar, ‘Simpsonlar’da Trump ne zaman ölüyor?’ sorusunun cevabını araştırıyor.

Beyrut’taki patlamadan Kolomb heykeline, koronavirüsten Trump’ın başkan seçilmesine kadar birçok konunun işlendiği Simpsonlar’da (The Simpson) günümüzden enstantaneler olması, diziye olan ilgiyi bir hayli arttırdı. Peki Simpsonlar’da Trump ne zaman ölüyor? İşte konunun detaylar…

SİMPSONLAR’DA TRUMP NE ZAMAN ÖLÜYOR?

2000’de yayınlanan Bart to Future bölümünde yeni başkan Lisa Simpson’ın ‘Sizin de bildiğiniz gibi, Başkan Donald Trump’tan bize oldukça yüklü bir bütçe çatlağı miras kaldı’ sözleri, kendisinden evvel Trump’ın başkan olduğunu açıklıyor…

simpsonlarda-trump-ne-zaman-oluyor-iste-the-simpsons-kehanetleri-001.jpg

BEYRUT’TAKİ PATLAMA

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta yaşanan patlamanın arkasından, Simpsonlar'ın eski bir bölümü sosyal medyada yine gündem oldu.

simpsonlarda-trump-ne-zaman-oluyor-iste-the-simpsons-kehanetleri.png

Beyrut'ta büyük bir patlamanın ardından liman yakınında yerde oluşan mantar şeklindeki bulutun her yere yayıldığı gözlemlenirken, benzer görüntüler yine Simpsonlar'ın da bir bölümünde işlenmişti.

KOLOMB HEYKELİNİN BAŞININ KESİLMESİ

Dizinin The Telltale Head isimli bölümünde Bart Simpson, çizgi dizinin kurgusal kasabası Springfield'ın kurucusu Jebediah Springfield'ın başını, gövdesinden kesiyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde Afro-Amerikalı George Floyd'un polis şiddetinin ardından hayatını kaybetmesiyle başlayan ırkçılık karşıtı protesto hareketinde göstericiler, Boston'daki Waterfront Parkı'nda yer alan Kolomb heykeline saldırı düzenlemişti. Jebediah Springfield'ın heykeli gibi, heykelin başı gece yarısı sökülerek bir taraf atılmıştı.

simpsonlarda-trump-ne-zaman-oluyor-iste-the-simpsons-kehanetleri.jpeg

KORONAVİRÜS

Dizinin 1993 yılında yayınlanan bir bölümünde, Japonya’dan yayılan Osaka Flu ismindeki virüsten bahsediliyor. Bunun da Çin’den dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) olduğu söyleniyor.

simpsonlarda-trump-ne-zaman-oluyor-iste-the-simpsons-kehanetlerii.png

YENİ STAR WARS FİLMLERİ

Star Wars’ın yeni filmlerinin çekileceğini paylaşılmıştı. Dizide sayılanana benzer yapıda birçok kehaneti görmek mümkün oluyor. Akıllı saatlerden, akıllı telefonlara, kripto paradan 11 Eylül saldırılarına dek birçok konusun daha önceden gösterime girdiği dizi bölümlerinde yer alıyor. 

ekran-resmi-2020-10-02-11-39-59.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN