Sinan Şamil Sam'ın nakavt ettiği boksör konuştu: Yıkıldım

Sinan Şamil Sam'ın nakavt ettiği boksör konuştu: Yıkıldım

Dün sabaha karşı hayatını kaybeden dünya boks şampiyonu Sinan Şamil Sam'ın nakavt ettiği Danny Williams, ölüm haberini alınca yıkıldığını söyledi.

Karaciğer yetmezliği nedeniyle İstanbul'da tedavi gören eski dünya kıtalararası ağır sıklet boks şampiyonu Sinan Şamil Sam dün gece yarısından sonra hayatını kaybetti.  

Nakavt ettiği Danyy Williams konuştu

Türkiye'ye sayısız başarı kazandıran 'Boğazın Boğası' lakaplı boksörün nakavt ettiği isimlerden biri olan Danny Williams da ölüm haberini duyunca yıkıldı. Kendisini bu zamana kadar en çok zorlayan ismin Sinan Şamil Sam olduğunu belirten İngiliz boksör, "Ölüm haberini almak gerçekten çok üzücü. Hasta olduğunu ve tedavi gördüğünü biliyordum. Kendisini defalarca aramak istedim ama ulaşamadım. Karşımda sapasağlam benimle dövüşen birinin ölüme yenik düşmesi beni derinden yaraladı" şeklinde bir açıklama yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN