Siyaset darbeye karşı tek ses oldu! Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'dan hükümete destek - Son dakika haber

Siyaset darbeye karşı tek ses oldu! Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'dan hükümete destek - Son dakika haber

Paralel Çete'nin darbe girişimine karşı muhalefet demokrasiden yana tavır koydu. MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu darbe girişimine karşı yaptıkları açıklamalarla hükümetten yana tavır aldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Paralel Yapı'nın darbe girişimine karşı "Demokrasimize sahip çıkıyoruz" dedi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu "Bu ülke darbelerden cok çekmiştir. Aynı sıkıntıların yeniden yaşanmasını istemiyoruz. Cumhuriyet'e ve demokrasimize sahip çıkıyor; inancımızı eksiksiz bir şekilde koruyoruz. Herkes çok iyi bilmeli ki Cumhuriyet  HalkPartisi, Parlamenter demokrasimizin vazgeçilmezi olan yurttaşlarımızın özgür iradesine bağlıdır" dedi. 

Başbakanlıktan yapılan açıklamada ise MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, Başbakan Yıldırım'ı telefonla arayarak kalkışmanın kabul edilemez olduğunu, Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin yanında olduklarını iletti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN