Son dakika! Bakan Koca, vaka sayısı en çok artan illeri açıkladı

Son dakika! Bakan Koca, vaka sayısı en çok artan illeri açıkladı

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Koca, geçen haftaya göre vakaların en çok arttığı illeri; Bilecik, Erzincan, Kilis, Uşak ve Çanakkale olarak açıkladı.

Koronavirüs vaka sayılarına ilişin açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Geçen haftaya göre 1 haftada 100.000 nüfusta görülen vaka sayısı en çok artan 5 ilimiz: Bilecik, Erzincan, Kilis, Uşak ve Çanakkale. En çok azalan illerimiz ise Bitlis, Mardin, Kastamonu, Yalova ve Bingöl. Tedbir ve kısıtlamalara uyum aşı ile birlikte en büyük gücümüz." ifadelerini kullandı.

8f470f55-c658-4548-b5aa-a601c43143b7.jpg

Bakan Koca'nın, Pazartesi günü yayınladığı illere göre haftalık vaka sayısı haritasında, Karadeniz illerindeki artış dikkat çekmişti. Koca'nın bugün açıkladığı listede ise, geçen haftanın haritasında vaka sayılarında alt sıralarda olan Bilecik, Erzincan gibi illerde artış olması şaşkınlık yarattı.

SON DURUM NE?

Sağlık Bakanlığı'nın son verilerine son bir günde 7 bin 325 kişi koronavirüse yakalanırken, salgın nedeniyle 86 kişi hayatını kaybetti.

17subatvakasayisi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN