Son dakika! Bakan Soylu son durumu açıkladı: Can kaybı 21'e yükseldi

Son dakika! Bakan Soylu son durumu açıkladı: Can kaybı 21'e yükseldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kartal'da çöken binanın ardından oluşturulan kriz merkezinde yaptığı açıklamada can kaybının 21'e yükseldiğini ve 14 kişinin de yaralı olarak kurtarıldığını duyurdu. İçişleri Bakanı Soylu "Burada kim hatalıysa gereği yapılacaktır" ifadesini de kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kartal'da çökan binada hayatını kaybedenlerin sayısının 21'e yükseldiğini açıkladı. Bakan Soylu, "14 kişiyi yaralı olarak, arama kurtarma ekiplerimiz, gayret gösteren arkadaşlarımız enkazdan çıkardılar. 21 kişinin de oradan maalesef canlı çıkarmak nasip olmadı. Bütün gayretlere, kurtarma çalışmalarına rağmen onları kaybettik" dedi.

19-02/09/betonda-deniz-kumu-1549742903

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN