Son dakika! Benzin ve motorine indirim

Son dakika! Benzin ve motorine indirim

Son dakika haberi... Benzin ve motorine indirim geldi, bu gece yarısında itibaren benzinde 16 kuruş, motorinde ise 12 kuruş indirim gerçekleşecek.

Son dakika haberi... Benzin ve motorine indirim geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 16 kuruş, motorine ise 12 kuruş indirim yapıldı. İndirim kararlarını EPGİS duyurdu.

EPGİS'den yapılan açıklamada "Akaryakıt Fiyatlarında İndirim 03/11/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 16, Motorinde 12 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir" denildi.

 

​Ankara'da ortalama 6,79 liradan satılan benzinin litre fiyatı ise 6, 63 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 6,74 liradan 6,58 liraya, İzmir'de 6,81 liradan 6,65 liraya inecek.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN