Son dakika! Can Ataklı koronavirüse yakalandı

Son dakika! Can Ataklı koronavirüse yakalandı

Son dakika haber... Gazeteci Can Ataklı, koronavirüs (corona virüs) testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Gazeteci Can Ataklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Dün yapılan korona testim pozitif çıktı'' açıklamasını yaptı.

Ataklı, şu ifadeleri kullandı:

''Önemli duyuru; Dün yapılan korona testim pozitif çıktı. Bu nedenle bir süre Tele1'deki Kulis programına çıkamayacağım. Şu an iyiyim. Semptomlar yok. Çok hafif bir kırıklığım var. Umarım hızlı biçimde atlatacağım."

 

CAN ATAKLI KİMDİR? 

Can Ataklı 1956 Mayıs’ında Diyarbakır’da dünyaya geldi. Annesi ve babası kimya mühendisidir.  Anne ve babasının mesleklerinden dolayı çocukluğu Susurluk, Erzincan, Uşak gibi farklı şehirlerde geçti. İlkokulu Balıkesir Atatürk ilkokulunda tamamladı.

Can Ataklı, henüz ortaokuldayken Milliyet gazetesinin düzenlediği bilgi yarışmasında Türkiye genelinde ilk ona girer ve Balıkesir’i temsil eder.

Liseye İstanbul’da başlayan Can Ataklı, ailesi Ankara’ya taşındığı için lise iki ve üçüncü sınıfı Ankara Gazi Lisesi’nde bitirmiştir. 1974 senesinde İstanbul’a geldi ve İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler bölümünde okudu.

Gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başlayan Can Ataklı, 1975 senesinde mesleğine Vatan gazetesinde devam etti.

2006 -2013 yılları arasında Vatan Gazetesinde çalıştı.

Vatan, Günaydın, Dünya, Tan, Sabah, Kanal 6, Habertürk gibi çeşitli kurumlarda köşe yazarlığı, yayın koordinatörlüğü, yazı işleri müdürlüğü yaptı.

Şu an Halk TV’de Yazı İşleri isimli programı sunmaktadır.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN