Son dakika! Elmadağ seçim sonuçları: İşte oy yoranları | 31 Mart yerel seçimleri

Son dakika! Elmadağ seçim sonuçları: İşte oy yoranları | 31 Mart yerel seçimleri

Türkiye sandığa gidiyor. Yerel seçimlerde Elmadağ seçim sonuçları, Elmadağ'da partilerin aldığı oy oranları anlık olarak haberimizde. Seçimin kritik noktalarından birisi olan Ankara'da, Elmadağ belediye başkanlığı için AK Parti Gökhan Küçükçelebi'yi, CHP Adem Barış Aşkın'ı aday gösterdi. İttifakların ortak adaylar çıkardığı Elmadağ'da CHP adayı Adem Barış Coşkun'u İYİ Parti ve HDP'nin de desteklemesi bekleniyor. AK Parti adayını, Elmadağ'da aday çıkarmayan MHP de destekleyecek. İşte 2019 Elmadağ seçim sonuçları.

Türkiye son yılların en kritik seçimi için sandık başında. 31 Mart Elmadağ yerel seçimlerinde AK Parti Gökhan Küçükçelebi, CHP ise Adem Barış Aşkın ile seçime girdi.Seçim sonuçları anlık olarak Karar.com seçim 2019 sayfamızda. Birçok ilde Cumhur ve Millet İttifakını kuran partiler, Elmadağ yerel seçimlerinde de ortak adayları destekleyecek. AK Parti Gökhan Küçükçelebi'yi MHP seçmeni, CHP adayı Adem Barış Aşkın'ı İyİ parti adayı destekleyecek. Aday çıkarmayan HDP'nin de CHP adayını desteklemesi bekleniyor. İşte 2019 Elmadağ seçim sonuçları ve anlık oy oranları.

ANLIK 2019 ELMADAĞ SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ELMADAĞ SEÇİM SONUÇLARI: ELMADAĞ'DA HANGİ PARTİ ÖNDE?

Seçimin kalbi Ankara'da atacak. Hem büyükşehir belediye seçimleri hem de ilçe belediye seçimlerinde gözler sandık sonuçlarında olacak. 31 Mart Elmadağ seçim sonuçları, partilerin aldığı oy oranları anlık olarak haberimizde.

19-03/31/elmdag.png

24 Haziran seçim sonuçlarına bakıldığında AK Parti'nin oy üstünlüğü dikkat çekiyor. Elmadağ'da AK Parti yüzde 37.6, CHP yüzde 28.5, MHP yüzde 14, İYİ Parti yüzde 11.8, HDP yüzde 4.9 oranında oy aldı.

AK PARTİ'NİN ELMADAĞ ADAYI GÖKHAN KÜÇÜKÇELEBİ KİMDİR?

AK Parti Elmadağ belediye başkan adayı Gökhan Küçükçelebi oldu. Peki, Elmadağ Belediye Başkan adayı Gökhan Küçükçelebi kimdir ve kaç yaşında?

Gökhan Küçükçelebi 1987 yılında Ankara'da doğdu. İlkokulu Yeşildere Fatih İlkokulunda Ortaokulu Gümüşpala Ortaokulunda Liseyi Elmadağ Anadolu Lisesinde okuduktan sonra lisans öğrenimini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü tamamlayarak mezun oldu. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra Elmadağ ilçesinde yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösteren aile şirketinde yönetici olarak devam etti.

Yedek subay olarak askerliğini tamamlayan Küçükçelebi 2012 yılında Elmadağ belediye başkanlığında inşaat mühendisi olarak göreve başladı ve fen işleri müdür yardımcısı olarak göreve atandı. 16 Kasım 2018 günü görevinden istifa ederek AK Parti Elmadağ Belediye Başkan aday adayı olan Küçükçelebi, evli ve 2 çocuk babasıdır.

CHP'NİN ELMADAĞ ADAYI ADEM BARIŞ AŞKIN KİMDİR?

31 Mart Elmadağ sçeimlerinin kıran kırana geçmesi bekleniyor. CHP Elmadağ adayı Adem Barış Aşkın'ı İYİ Parti seçmeni de destekleyecek. Peki Adem Barış Aşkın kimdir?

1981’de Ankara Elmadağ’da doğdu. Ankara Elmadağ Lisesi’nde okudu.
Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi’nde İşletme Bölümü’nden mezun oldu.
31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Ankara Elmadağ İlçe Belediye Başkan adayı oldu.

ANKARA SEÇİM ANKETİNDE KİM ÖNDE?

Ankara'da Cumhur İttifakı AK Parti adayı Mehmet Özhaseki %48,6 oy oranı ile birinci sırada. ORC anketinde Mansur Yavaş'ın oy oranı ise  %47,9 olarak görülüyor.

 

19-03/31/anket.jpg

ANKETLERDE MANSUR YAVAŞ ÖNDE

Peki Anketler 2019 Ankara seçim sonucu için ne diyor. Gezici Araştırma'nın anketine göre Cumhur İttifakı’nın desteklediği AK Partili Mehmet Özhaseki'nin, Mansur Yavaş'tan az bir farkla geride.

Kararsızların eşit şekilde dağılımının ardından Mansur Yavaş yüzde 49.8 oy alırken rakibi Cumhur İttifakı’nın adayı Mehmet Özhaseki yüzde 47.7'de kalıyor. 

Diğer anket sonuçlarında da Mansur Yavaş'ın Mahmet Özhaseki'ye üstünlüğü dikkat çekiyor. İşte 31 Mart Ankara yerel seçim anket sonuçları:

Gezici Araştırma Mansur Yavaş yüzde 49.8 Mehmet Özhaseki yüzde 47.7 

Piar Araştırma Mansur Yavaş yüzde 41.7, Mehmet Özhaseki yüzde 35.8,

SAROS Araştırma Mansur Yavaş yüzde 46.2 Mehmet Özhaseki yüzde 37.9,

PollMark Araştırma yüzde 42.1 Mehmet Özhaseki yüzde 32,

AREA Araştırma yüzde Mansur Yavaş 51.2 Mehmet Haseki yüzde 45.5

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN