Son dakika! Erdoğan referandum sonuçları açıklaması? Cumhurbaşkanı sonuçları nasıl değerlendirdi?

Son dakika! Erdoğan referandum sonuçları açıklaması? Cumhurbaşkanı sonuçları nasıl değerlendirdi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan referandum sonuçları açıklaması yapar yapmaz haberimizde bulabilirsiniz. Anaysa değişikliği ve cumhurbaşkanlığı sistemini öngören 16 Nisan referandumu sonuçları belli oldu. Liderlerden referandum sonuçları ile ilgili açıklamalar da gelmeye başladı. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan referandum sonuçları ile ilgili ne dedi, hangi açıklamayı yaptı?

16 Nisan referandum sonuçlarına ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Anaysa değişikliği referandumunda sandıklar açıldı sonuçlar belli oldu. Oylamanın bitmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk referandum açıklaması geldi. Erdoğan 16 Nisan sonuçları ile ilgili ne dedi? Ayrıntılar ve tüm gelişmeler haberimizde.

ERDOĞAN'DAN REFERANDUM SONUCU AÇIKLAMASI

Referandum sonuçları belli oldu ve liderlerden açıklamalar gelmeye başladı. Referandum çncesi İstanbul'da halka hitap eden ve 'Hayır diyenleri de anlayışla karşılarım, demokrasi budur' diyen Recep Tayyip Erdğan, referandum sonuçları ile ilgili ne dedi? 

Evet kampanyası yürüten MHP lideri Devlet Bahçeli, Hayır cephesinde yer alan CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaraoğlu ve diğer siyaselerin referandum sonuçları konusunda yapacağı ilk açıklamalar da son dakika gelişmeleriyle sayfamızda olacak. 

Devlet Bahçeli'den ilk açıklama:

Devlet Bahçeli referandum sonucunu değerlendirdi: "Millet yeni bir sisteme hür iradesiyle onay verdi. Çok önemli bir başarı"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da referandum sonuçlarıyla ilgili ilk açıklamasını anlık olarak Karar.com'dan takip edebilirsiniz. 

Ayrıntılar geldikçe haberimizden okuyabilirsiniz.

HÜKÜMETTEN SONUÇLARA DAİR İLK AÇIKLAMA

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, referandum sonuçlarına ilişkin bir açıklama yaptı

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, sonuçlara ilişkin açıklama yaptı.

Habertürk'ün haberine göre Kaynak, 'Evet' oylarının beklenenden düşük olduğunu ancak önde olduğunu söyledi. Kaynak "Beklediğimiz gibi değil" dedi. 

TÜM REFERANDUM HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN