Son dakika! Erdoğan'dan Lozan açıklaması: Kim nerede neyi vermiş anlatacağım

Son dakika! Erdoğan'dan Lozan açıklaması: Kim nerede neyi vermiş anlatacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ege'deki adalar ile ilgili CHP'den yapılan eleştirilere yanıt verdi. Erdoğan, son dakika açıklamasında "Tarihi dosyalar hazırlatıyorum, Lozan dahil olmak üzere kim nerede neyi vermiş hepsini milletime anlatacağım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin il kongresine katılmak üzere gittiği Kocaeli'de halka hitap etti. CHP'den Ege'deki adalara ilişkin yapılan eleştirilere yanıt veren Erdoğan, "CHP adaların faturasını AK Parti'ye kesiyor. Tarihi dosyalar hazırlatıyorum, Lozan dahil olmak üzere kim nerede neyi vermiş hepsini milletime anlatacağım. Kılıçdaroğlu'na sorarsan Lozan'da kazandığımızı söyler. Ondan sonra da adaların faturasını AK Parti'ye keser. Adaları siz verdiniz siz" ifadelerini kullandı. 

Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin mesajlar da veren Erdoğan, şunları söyledi:

"BEDELİNİ AĞIR ÖDEYECEKSİNİZ"

Ey teröristler, siz bizim sınırlarımızı mı taciz ediyorsunuz? Ey imansızlar, siz bizim camilerimizi mi bombalıyorsunuz? Namaz kılarken şehit olanların bedelini ağır ödeyeceksiniz. Masum, mağdur, mazlum kardeşlerimizin şehadetinin bedelini ağır ödeyeceksiniz.

"KİRLİ ÇAMAŞIRLARINIZI ÇIKARACAĞIZ"

Bir tane cambaz var, ahlaken de maalesef siyasi ahlak itibarıyla adeta sıfırlanmış, kalkıyor ÖSO'ya 'terör örgütü' diyor. Bu ne anlayıştır. Ne terbiyeden muaf bir duruştur. O ÖSO ki şu anda benim Mehmedimle beraber arazide ve şu ana kadar 13 şehidi var. Peki siz kimle berabersiniz? Siz şu anda terör örgütleriyle berabersiniz. Siz PKK ile berabersiniz. Siz PKK ile el ele, kol kola gezenlerle İstanbul yürüyüşünü yapmadınız mı? Benim milletim sizi gayet iyi tanıyor. Sizin kirli çamaşırlarınızı daha meydana çıkaracağız.  

"MİLLET AFRİN'E YÜRÜYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kocaeli İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada da şu mesajları verdi:

Afrin Operasyonu var ya... Millet aynen 15 temmuz gibi şimdi de Afrin'e yürüyor. Gittim, gördüm. Askerimizi gördüm, subaylarımızı gördüm, Allah'ıma hamdettim. Bu sabah itibarıyla 394 terörist etkisiz hale geldi. Ve 20 şehidimiz var. ÖSO ve Mehmetçik olmak üzere.

Sınırlarımızı taciz edenler, bu vatana ihanet edenler bedelini ödeyecekler. Bu mücadele kararlı bir mücadele. Fırat Kalkanı'nda ilk örneğini verdik. Şu anda Silahlı Kuvvetlerimiz, Hükümetiz ile el ele bu mücadeleyi yürütüyoruz.

Afrin'in kenar kıyılarına gittim. 'İhtiyacınız var mı' dedim. 'Yok' dedi. Olduğu anda beraber gideceğiz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN