Son dakika! Gelecek Partili Selçuk Özdağ'a saldırı anı ortaya çıktı

Son dakika haberi... Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a 15 Ocak'ta Ankara'da evinin önünde silah ve sopalarla düzenlenen saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, saldırganlardan ikisinin elinde silah, diğerlerinde ise sopa olduğu görüldü.

Son dakika haberi... Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 15 Ocak’ta evinin önünde silahlı ve sopalı olduğu belirlenen 5 kişi tarafından saldırıya uğramıştı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 5 saldırgandan 2’si gözaltına alındı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Öte yandan, Özdağ’a saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı. Bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde, saldırganlardan ikisinin elinde silah, diğerlerinde ise sopa olduğu görüldü.

aw220096-01-1.jpg

Özdağ’ın saldırı sonrası kaçan şüphelileri kovaladığı ve saldırganların kaçtığı anlar kameraya yansırken, bu sırada silah sesleri duyuldu.

Ayrıca şüphelilerin kaçtığı araçta plaka olmaması da dikkatlerden kaçmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN