Son dakika! Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün tutuklandı

Son dakika! Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün tutuklandı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün tutuklandı. Sarıgün, jandarmadaki ilk ifadesinde, kalabalık arasında galeyana geldiğini, bu nedenle Kılıçdaroğlu'na yumruk attığını söylemişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün tutuklandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na dün şehit cenazesinde düzenlenen saldırıya ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan saldırgan Osman Sarıgün tutuklanıp cezaevine gönderildi.

SARIGÜN'ÜN İLK İFADESİ

Sarıgün'ün, jandarmadaki ilk ifadesinde, kalabalık arasında galeyana gelerek Kılıçdaroğlu'na yumruk attığını söylediği belirtildi. Sarıgün'ün, terör bağlantısı ise tespit edilmedi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da olayın provokasyon olmadığını, organize saldırı şüphesi için kanıt bulunamadığını açıklamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN