Son dakika! Kilis Valiliği yanına roket düştü: 2 yaralı

Son dakika! Kilis Valiliği yanına roket düştü: 2 yaralı

Kilis Valiliği yanına roket düştü. Saldırı sırasında Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu ve Adalet Bakanı Gül ile Genelkurmay Başkanı Akar'la tüm kuvvet komutanları kentte temaslarda bulunuyordu.

Terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Kilis kent merkezine roketli saldırı düzenlendi.

AA'nnı haberine göre, Afrin'de, PYD/PKK'nın işgalindeki alanlardan saat 15.00 sıralarında Kilis şehir merkezine atılan roket, 7 Aralık Mahallesi'nde 5 katlı binanın çatısına isabet etti. Bu sırada evde bulunan 2 kişi yaralandı.

Güvenlik görevlileri, roketin patlama ihtimaline karşı bölgedeki vatandaşları uzaklaştırıp bomba imha uzmanlarına haber verdi.

18-01/27/manset-copy-1517061445.jpg

ROKETİN DÜŞTÜĞÜ EVİ ZİYARET ETTİLER

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kilis Valiliği ziyareti sırasında yakın mesafede bulunan Tekye Mahallesinde çatısına roket düşen evi Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile birlikte ziyaret etti. Yoldaki kalabalığı selamlayan Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu ile Orgeneral Akar, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, düşüp patlamayan roketli saldırıda 2 kişinin hafif şekilde yaralandığını söyledi.

Orgeneral Hulusi Akar ise kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara "Bitecek, az kaldı, her şey güzel olacak" dedi.

18-01/27/resimid_8800300.jpg

KRİTİK İSİMLER BÖLGEDEYDİ

Saldırının düzenlendiği Kilis'te Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'la tüm kuvvet komutanları temaslarda bulunuyordu.

KİLİS/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN