Son dakika Hatay haberleri: PYD'den Reyhanlı'ya roketli saldırı

Son dakika Hatay haberleri: PYD'den Reyhanlı'ya roketli saldırı

Son dakika Hatay'a roketli saldırı düzelendi. Reyhanlı PKK/ PYD'nin roketli saldırısına uğradı. Suriye'nin Afrin bölgesinden atılan roket Hayat'ın ilçesi olan Reyhanlı'nın merkezine düştü. Hatay'a PKK/PYD tarafınsan roketli saldırı düzenlendi.

Son dakika Hatay'da roketli saldırı düzenlendi. Suriye'nin Afrin bölgesinden Hatay'ın ilçesi olan Reyhanlı'ya roketli saldırı düzenlendi. PKK/PYD lı teröristlece ateşlenen 2 adet roket Reyhanlı'nın merkezinde yer alan Reyhnlı ilçesi jandarma karakolu yakınlarına düştü. Can kaybı ya da yaralanmanın olmadığı saldırıda çevredeki araçlarda hasar oluştu. Polis ekipleri çevrede inceleme başlattı. 

Teröristler Kilis'te de camiiye roketle saldırı yapmıştı

 Daha önce teröristlerin attığı bir roket Kilis'te de camiiye isabet etmiş ve 2'si ağır 8 vatanadaş yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan iki ağı yaralı vatandaş da hayatını kaybetmişti. 

Kilis’e atılan iki roketten birisi camiye diğeri de camiye yaklaşık 200 metre uzaklıkta ki Suriyeli bir ailenin evine düşmüştü. Yahya Salih'e ait evin çatısına isabet eden roket çatıdan sonra duvarı delerek, yan taraftaki başka bir eve girdi. 

Roketin düştüğü odada oturan aile yemek için diğer odaya geçince roketin hedefi olmaktan son anda kurtulmuştu. Roketin yıktığı duvarlardan çıkan tozdan etkilenen 5 kişi ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. 

Ev sahibi Yahya Salih, odada otururken yemek için diğer odaya geçtiklerini belirterek yemek esnasında roketin düştüğünü kaydetmiş ve  şiddetli bir gürültü ile korktuklarını aktaran Yahya Salih, roketin çatıdan sonra duvarı deldiğini belirtmişti.

18-01/26/kiliscamii.png
Kilis'de vurulan camii

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN