Son dakika! Kilis'e 3roket atıldı

Son dakika! Kilis'e 3roket atıldı

Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü mevzilerinden ateşlenen 2 roket kent merkezine düştü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Akşam saatlerinde 1 roketin daha düştüğü bildirildi. Gün içerisinde Kilis'e düşen roket sayısı 3 oldu.

Edinilen bilgiye göre, Suriye’den ateşlenen bir roket Kilis kent merkezinde bulunan Ekrem Çetin Mahallesi Kilis Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yanındaki kapalı iş yerine isabet etti. Diğer roketin ise Öncüpınar Mahallesi’ne düştüğü öğrenildi. Olayın ardından bölgelere polis, kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

18-01/30/roket2.jpg

İlk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

AKŞAM SAATLERİNDE BİR ROKET DAHA DÜŞTÜ

Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü mevzilerinden ateşlenen 1 roket daha, Kilis'in Ekrem Çetin Mahallesinde boş bir araziye düşüş patladı. Meydana gelen patlamada yaralanan olmazken, bölgeye sevk edilen polis vatandaşları uzaklaştırıp güvenlik önlemi aldı. Kilis'e bugün düşüp patlayan roket sayısı 3'e yükseldi.

KİLİS/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN