Son dakika! Reina saldırısında terörist içeri ateş ederek girdi | Video

Son dakika! Reina saldırısında terörist içeri ateş ederek girdi | Video

Reina saldırısıyla ilgili gelen son dakika haberlerine göre terörist içeri ateş ederek girdi. Saldırıdan hemen önce çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedilen videoda teröristin yüzü açıkça görünürken, etrafa ateş ederek Reina'ya girdiği görülüyor.

KARAR HABER MERKEZİ

39 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 40 kişinin yaralandığı Reina saldırısında yeni görüntüler ortaya çıktı. Çevredeki iş yeri kameraları tarafından kaydedilen videoda teröristin ateş ederek Reina'ya girdiği görülüyor. Teröristin gece kulubünün güvenliği çin nöbet tutan polise daha sonra da çevreye ateş ettikten sonra içeri girdiği kameraya ansıdı. 

TERÖRİST BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Görüntüler saldırıyı iki teröristin gerçekleştirdiğini de netleştirdi. Noel Baba kıyafetli teröristin içerdeki görüntüleri biliniyor. Bu görüntüdeki teröristin üzerinde ise herhangi bir kostüm bulunmuyor. Terörist sayısının 3 olduğu yönünde de iddialar var. Öte yandan teröristlerin Reina'ya girdikten sonra el bombası attığı da ileri sürüldü. 

17-01/01/3dacf77e-b8ae-42d4-ba98-5e09eefd2d2d.jpgTerörist, gece kulubünde kıyafetini değiştirirken kameralara yakalandı. 

Beşiktaş'ta meydana gelen saldırının ardından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen gece kulübü çalışanı, o anları anlattı. Gece kulübünde garson olarak çalıştığı öğrenilen kişi, "Birden panik, aşağı indik saklandık. Arkadaşımı getirdim. Panikledik atladım yere. İki kişilermiş birini gördüm. İçeride çok yaralı var. Mekanda 500-600 kişi kadar vardı" ifadelerini kullandı.

Hürriyet'in haberine göre Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan saldırıyla ilgili “İçeri giren şerefsizler Kalaşnikoflarla taramışlar. Amerikan istihbaratı bunun bilgisini vermişti. 1 hafta 10 gün süreyle buralarda deniz dahil güvenlik önlemleri alındı" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN