Son dakika! TFF Başkanı açıkladı! Maçlar yüzde 30 kapasite ile oynansın

Son dakika! TFF Başkanı açıkladı! Maçlar yüzde 30 kapasite ile oynansın

Son dakika haberi… Nihat Özdemir, TFF ve Kulüpler Birliği’nin lig, kupa, Avrupa ile milli maçların yüzde 30 kapasiteyle oynanmasını talep ettiğini açıkladı.

TFF ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Nihat Özdemir, "Maalesef şu ana kadar beIN Sports ile anlaşmaya varamadık. beIN Sports'un TFF ile yapmış olduğu sözleşmenin tüm maddelerine uymasını bekliyoruz. Bununla ilgili ihtarnameyi de TFF göndermiş bulundurmaktadır" dedi.

“MAÇLAR YÜZ 30 SEYİRCİLİ OYNANSIN”

Localarda taraftar almaya başladıklarını ancak bunun yeterli olmadığını belirten Özdemir, “İstediğimiz, UEFA'nın da isteği olan yüzde 30 kapasiteyle oynamak istiyoruz. Başakşehir ve Sivasspor 'un gelecek hafta Avrupa maçları var. Bu maçların ve milli maçların yüzde 30 kapasiteyle oynanmasını istiyoruz. Bunun için Sağlık Bakanlığı'na talebimizi ilettik" ifadelerini kullandı.

"HALA PARAMIZI ALAMADIK"

Kulüpler Birliği Başkanı Sepil ise, “Kulüplerin iki ana geliri; yayın gelirleri ve maç günü gelirleri. 5. haftadayız hala para alamadık. Uzlaşma da sağlanamadı. Yayıncı kuruluşun geçen sene pandemiyle ilgili haklı bir talebi oldu ve uğradıkları zararın giderilmesini istediler. Ancak artık indirime gidecek durumumuz yok. Üç yıl önce imzalanan anlaşmaya uyularak gereken ödemenin yapılmasını TFF üzerinden talep ettik” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN