Son dakika! TSK son sayıyı açıkladı: Afrin'de 2612 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika! TSK son sayıyı açıkladı: Afrin'de 2612 terörist etkisiz hale getirildi

TSK'nın Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 612'ye yükseldi. Hacı Halil köyü ise teröristlerden temizlendi.

Türk Silahlı Kuvvetleri2nin (TSK) Afrin'de terör örgütü PYD/PKK'nın işgal ettiği bölgelere yönelik 20 Ocak'ta başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda 44. güne girildi.

TSK'dan bu sabah yapılan açıklama ile harekatın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısının ise 2 bin 612'ye yükseldiği bildirildi.

128 OKTA TEMİZLENDİ

Ayrıca TSK ve ÖSO, Afrin'in kuzeybatısındaki Raco beldesinin doğusunda bulunan Hacı Halil köyünü YPG/PKK-DEAŞ'tan temizledi. 

TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, harekatın başından bu yana Afrin'de 2'si belde merkezi, 98'sı köy, 6'sı köy altı yerleşim ve 21'i stratejik dağ veya tepe, biri YPG/PKK'ya ait üs olmak üzere 128 noktayı ele geçirdi.

 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN