Son dakika! TSK'dan Afrin açıklaması: 924 hedef imha edildi

Son dakika! TSK'dan Afrin açıklaması: 924 hedef imha edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'e ait 924 hedef hava harekatlarıyla imha edildi. Şırnak, Siirt, Diyarbakır ve Bitlis ile Irak’ın kuzeyinde yürütülen operasyonlarda ise 17 terörist etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'e ait 924 hedef hava harekatlarıyla imha edildi.

Öte yandan 24 Şubat-2 Mart tarihlerinde Şırnak, Siirt, Diyarbakır ve Bitlis ile Irak’ın kuzeyinde yürütülen operasyonlarda 17 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

RACO BELDESİ ALINDI

TSK ve ÖSO, bu sabah Afrin'e giden en önemli yol olarak görülen ve stratejik öneme sahip Raco beldesi merkezini teröristlerden temizledi. Çatışmaların yer yer sürdüğü operasyonda ÖSO üyeleri, rejim bayrağını indirdi.

Harekatın 43. gününde etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise 2 bin 434'e yülseldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN