Soylu'dan 'İmamoğlu'na suikast' iddiasına açıklama

Soylu'dan 'İmamoğlu'na suikast' iddiasına açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan 'İmamoğlu'na suikast hazırlığı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı: Böyle bir girişim söz konusu değil

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na suikast hazırlığı ile ilgili iddialara ilişkin olarak  "Böyle bir suikast girişimi söz konusu değildir" dedi. 

Bakan Soylu şu ifadeleri kullandı:

''Böyle bir suikast girişimi ve yakalanan kimse de söz konusu değildir. Bu tehditler her zaman vardır ama bunların kamuoyu ve medya ile paylaşılmamasını isteriz. Terör örgütlerinin bir hedefleri daha vardır kendilerinden söz ettirmek.''

İMAMOĞLU NE DEMİŞTİ?

Ekrem İmamoğlu, suikast istihbaratı ardından hayatında bir değişiklik olmadığını, kısmi olarak güvenliğin artırıldığını söylemişti İBB Başkanı, "Benim gündemimde pandemi var. Bu iddialar yeni değil. Gereken açıklamayı sözcüm Murat Ongun yaptı" ifadelerine yer vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN