10 yıl sonra bir ilke imza atan Kerem Aktürkoğlu Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu! Dünya onu konuşuyor...

10 yıl sonra bir ilke imza atan Kerem Aktürkoğlu Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu! Dünya onu konuşuyor...

Çarşamba akşamı 3-3 sona eren Manchester United karşılaşmasında attığı golle takımına 1 puanı getiren Kerem Aktürkoğlu, dünyanın gündemine oturdu.

Şampiyonlar Ligi 5. hafta karşılaşmasında evinde İngiliz devi Manchester United'ı konuk eden Galatasaray, rakibi ile 3-3 berabere kalarak gruptan çıkma şansını son maça bıraktı. Aslan'ın son golünü kaydeden Kerem Aktürkoğlu, Avrupa futbolunun gündemine oturdu.

Çarşamba akşamı Manchester United ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da son golü kaydeden Kerem Aktürkoğlu, Cristiano Ronaldo'dan (2012/13) bu yana bir Şampiyonlar Ligi sezonunda Manchester United filelerini hem iç sahada hem de deplasmanda havalandıran ilk oyuncu olarak Devler Ligi'nde tarihe geçti.

Bu sezon Galatasaray forması altında 24 maçta görev alan golcü futbolcu, takımına 6 gol 7 asistlik katkı sunan yıldız golcün İngiliz ekibin kalesine attığı gol Şampiyonlar Liginde haftanın golü seçildi.

Takımına beraberlik getiren golü Filistinli çocuklara adayan golcü futbolcu, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda "Bu attığım golü, umut ve barış dolu bir geleceğe sahip olmayı hak eden Filistin'deki tüm çocuklara armağan ediyorum. Onların cesareti ve direnci, sahada bana ilham veriyor. Her zaman kalbimizdesiniz. Sizleri unutmadık ve unutmayacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN