22 yaşında 42 gol 18 asist! Türk Zlatan Ibrahimovic Galatasaray'a transfer oluyor! Erden Timur geleceğin yıldızını bitirdi!

22 yaşında 42 gol 18 asist! Türk Zlatan Ibrahimovic Galatasaray'a transfer oluyor! Erden Timur geleceğin yıldızını bitirdi!

Kış transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray, gelecek sezonun transferleri için çalışmalara şimdiden başladı. Aslan, Türk Zlatan Ibrahimovic ile el sıkıştı.

Kış transfer sezonunda Derrick Köhn,Carlos Vinícius ve Serge Aurier'i kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yaz transfer sezonu için çalışmalarına şimdiden başladı Gözünü Almanya'ya diken sarı-kırmızılı ekip, Türk Zlatan Ibrahimovic'i kadrosuna katmak için geri sayıma geçti.

Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile berabere kalmasıyla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdürüyor. Hücum hattına yerli takviye alan sarı-kırmızılı ekip, yeni forvetini Almanya'da buldu.

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; Gelecek sezon takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Alman ekibi Werder Bremen formasını terleten genç yetenek Eren Dinkçi ile yaz transfer dönemi için büyük ölçüde anlaştı. Sarı-kırmızılı yetkililerin geçtiğimiz hafta Eren'in menajeri ile de görüştüğü öğrenildi.

Bu sezon Alman ekibinde 21 karşılaşmada görev alan golcü futbolcu, takımına 8 gol 2 asistlik katkı sundu.

Hava toplarındaki üstünlüğü ve oyun tarzı ile İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic'e benzetilen genç golcünün güncel piyasa değerinin 6 milyon euro olduğu öğrenildi. Genç yetenek, futbol hayatı boyunca ise 104 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 42 gol 18 asiste imza attı.

Eren'e hayran - Son dakika Galatasaray haberleri - Fotomaç

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN