49 milyon euroluk süper golcü adım adım Galatasaray'a! Aslan dünya yıldızına kancayı taktı: 254 gol 77 asist...

49 milyon euroluk süper golcü adım adım Galatasaray'a! Aslan dünya yıldızına kancayı taktı: 254 gol 77 asist...

Yarın akşam deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olacak Galatasaray, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Aslan, 49 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Yarın akşam Trendyol Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Süper Lig'in son şampiyonu sarı-kırmızılı ekip, 49 milyon euroluk süper golcüyü kadrosuna katmak için şimdiden çalışmalara başladı.

Şampiyonlar Ligi'nin ardından UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'na da veda eden Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sezon başından bu yana Icardi haricindeki hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, gol yollarını güçlendirme kararı aldı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesine kesin gözüyle bakılan Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Arjantinli golcü Icardi ile forma rekabetine girebilecek bir golcü transferi yapmayı planlıyor.

ASLAN'A 49 MİLYON EUROLUK SÜPER GOLCÜ

Fotomaç'ın haberine göre; Ara transfer döneminde Fulham'dan kiralanan Carlos Vinicius'un performansından memnun olmayan sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer döneminde golcü transferi yapma kararı aldı.

Wissam Ben Yedder - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Hücum hattına üst düzey bir takviye yapmayı planlayan sarı-kırmızılı ekibin Fransız devi Monaco formasını terleten Fransız golcü Wissam Ben Yedder'i gündemine aldığı öne sürüldü.

33 yaşındaki golcü futbolcunun Monaco ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Bu durumu fırsat bilen sarı-kırmızılı yöneticiler oyuncuyu ikna ederek imza parasıyla transferi bitirmek istiyor. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 33 yaşındaki Fransız golcü, bu sezon Monaco forması altında 24 karşılaşmada görev alırken takımına 15 gol 1 asistlik katkı sundu.

Futbol haytı boyunca 503 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, bu karşılaşmalarda 254 gol 77 asiste imza attı. Fransız yıldız için bugüne dek toplamda 49,5 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN