Trabzonspor'daki başkanlık görevinden istifa ettiği günden bu yana gözlerden uzak bir hayat süren Ahmet Ağaoğlu, Bordo-Mavili ekibe 505 bin euroluk destek sağladı.
Bordo-Mavili ekibin son kez şampiyonluğa ulaştığı 2021-22 sezonunda Karadeniz ekibinin başkanlığını üstlenen Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor'un 'Elini Cebine At' kampanyasına destek olarak 101 adet TS Black Card satın aldı.
Trabzonspor taraftarından Renato Sanches tepkisi: "Renato Sanches'i istemiyoruz"
Black Card kampanyasında en yüksek rakama 101 adet ile ulaşan isim olan Ağaoğlu, Bordo-Mavili ekie 505 bin euroluk katkı sundu.
Trabzonspor'dan yapılan açıklamada "Şampiyon Başkanlarımızdan Sayın Ahmet Ağaoğlu 101 adet TS Black Card satın alarak kulübümüze 505 bin Euro'luk katkı sağlamıştır. Teşekkürler Ahmet Ağaoğlu." ifadelerine yer verildi.
Bu arada Karadeniz ekibinin bir diğer eski başkanı Sadri Şener de kampanyaya destek oldu. Şener, 5 adet TS Black Card satın alarak Trabzonspor'a 25 bin euroluk destek oldu.
