Akılalmaz bonservis bedeli! Galatasaray'ın yıldızı dünya devine imzayı attı! Erden Timur kasayı doldurup taşırdı...

Akılalmaz bonservis bedeli! Galatasaray'ın yıldızı dünya devine imzayı attı! Erden Timur kasayı doldurup taşırdı...

Okan Buruk liderliğinde Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, tarihi bonservis bedeli karşılığında yıldız ismiyle yollarını ayırdı.

Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı İstanbulspor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırdı. Aslan'ın yıldız ismi dudak uçuklatan bonservis bedeli karşılığında sarı-kırmızılı ekipten ayrıldı.

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda takviye çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan, transfer döneminin bitimine az bir süre kala yıldız ismiyle vedalaştı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray'ın Fransız yıldızı Sacha Boey, Alman dünya devi Bayern Münih'e transfer oldu. Alman ekibi, yıldız futbolcunun transferi için sarı-kırmızılı ekiple 30 milyon euro + başarı bonusları karşılığında anlaşmaya vardı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Sabuncuoğlu, "Bayern Münih ve Galatasaray, Sacha Boey transferi için 30 milyon euro + başarı bonusları karşılığında anlaşmaya vardı. Sacha Boey yarın saat 06.00’da sağlık kontrolünden geçmek için Münih’e gidecek" açıklamasında bulundu.

Fransız futbolcu yarın saat 06.00’da sağlık kontrolünden geçmek için Münih’e gidecek. Sarı-kırmızılı ekibin kısa süre içerisinde ayrılığı resmen açıklaması bekleniyor.

Sarı-kırmızılı ekip adına transfer görüşmelerini Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un yaptığı iddia edildi.Sacha Boey, Bayern için sağlık kontrolünden geçecek- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

2021-2022 sezonu yaz transfer döneminde 1.15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan yıldız savunma oyuncusu, Türkiye'den yurtdışına en yüksek bonservis bedeliyle transfer olan futbolcu olarak Türk futbol tarihine geçti.

Bu sezon 31 maçta Galatasaray formasını terleten Boey bu karşılaşmalarda 2 gole imza attı. Yıldız futbolcu özellikle Devler Ligi'nde gösterdiği performansla sarı-kırmızılı taraftarların beğenisini kazanmıştı.

Galatasaray forması altında toplamda 83 maçta görev alan Boey, bu karşılaşmalarda 4 gol 4 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN