Ali Koç Boey transferinden sonra şampiyon olamazsa başkanlığı bıraksın!

Ali Koç Boey transferinden sonra şampiyon olamazsa başkanlığı bıraksın!

Galatasaray-İstanbulspor maçının ardından 'BTV' kanalında çok önemli değerlendirmelerde bulunan Ümit Özat, Sacha Boey transferine değinerek 'Ali Koç eğer Boey gittikten sonra şampiyon olamazsa artık gitsin kendini köprüden atsın' ifadelerini kullandı.

OKAN BURUK KEREM'E DUA ETSİN

Zayıf takımlara karşı Kaan'ı sağ bek Barış'ı sol bek oynatmanız lazım. Yatın kalkın Kerem Aktürkoğlu'na dua edin. Zaha geniş alan oyuncusudur. City'den, Arsenal'den, Tottenham'dan, Chelsea'den bir oyuncu almıyorsanız Premier Lig'de diğer kulüplerden alınan futbolcular açık alan topçusudur.

ANELKA OLMADI ZAHA KİM!

Zaha kim? Zaha'nın babası Anelka geldi Türkiye'de olmadı. İngiltere'den bir futbolcu alacaksanız pivot santrafor dediğimiz oyuncular var öyle transfer yapmanız lazım yoksa C.Palace'tan gelen Zaha kapalı savunmalara karşı burada zorlanır.

Hep söylüyorum Tete Yunus Akgün'ün melez hali. Bir adam Temmuzda Türkiye'ye gelip otel odasında Galatasaray'a mı yoksa Fenerbahçe'ye mi gideceğim diye bekliyorsa o futbolcu bitmiş bir futbolcudur.

OKAN BURUK KEREM AKTÜRKOĞLU'NU YEMEK İÇİN...

Okan Buruk döndü dolaştı bütün eski futbolculara sarıldı kaldı. Kerem Aktükroğlu'nu yemek için Zaha'yı aldınız olmadı, Kerem'i yemek için 10 numaraya çektiniz olmadı., Kerem, Kerem, Kerem... Galatasaray şampiyon oyunu oynamıyor.

AHMET ÇAKAR: Galatasaray'da kısmen Zaha ve Davinson haricinde hiçbir transfer tutmadı. Burada faturayı Erden Timur ve Dursun Özbek'e değil Okan Buruk'a keserim. Okan Buruk maçtan sonra diyor ki İstanbulspor 5'li savunma çıktı şaşırdık. Neyine şaşırdın Okan hocam? İstanbulspor 5'li değil 25'li savunmayla çıksa ne olacak?

AHMET ÇAKAR: Galatasaray'da İcardi dükkalığı var, maçın 90. dakikasında Galatasaray penaltı alıyor Kerem'e hat-trick yaptıracağına Okan Buruk İcardi'ye penaltı attırıyor.

ALİ KOÇ BOEY'İN GİDİŞİNDEN SONRA ŞAMPİYON OLAMAZSA GİTSİN KENDİNİ KÖPRÜDEN ATSIN

ÜMİT ÖZAT: Ali Koç şampiyonluk yolunda hiçbir oyuncuyu satmaz çünkü Fenerbahçe'nin paraya ihtiyacı yok. Dursun Özbek Sacha Boey'i satacak sonra gidip sol bek alacak orta saha alacak sağ bek alacak hala bu Galatasaray'a şampiyonluğu verirseniz gidin köprüden kendinizi atın. Boey'den gelecek parayla Galatasaray en az 3 tane transfer yapacak Ali Koç tutup tutmayacağı belli olmayan Galatasaray'ın yapacağı transferlere karşı şampiyonluk kaybederse gitsin kendini köprüden atsın.

Fenerbahçe'nin 5 yılda başına banka müdürü koysan, veznedarını koysan, hiç olmadı güvenliğini koysan 5 yılda 1 kez şampiyon olur. Ali Koç balkan futbolcuları transfer edelim diyor, oradaki futbolcuların kalitesini 5 yıl sonra mı gördün?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN