Trendyol Süper Lig'de 31. hafta karşılaşmasında deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olan Fenerbahçe, rakibine 3-0 mağlup olarak şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı.
Kanarya'da Sportif Direktör Devin Özek ve Teknik Direktör Domenico Tedesco'nun görevine son verilirken yaşanan gelişmelerin ardından soluğu Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nd alan Saran, futbolculara İtalyan teknik adama neden veda ettiklerini duyurdu.
Sabah'ın haberine göre; Tesislerde futbolcularla bir araya gelen Saran, futbolcularla yaptığı görüşmede "Hep sizinle beraber olduk. Destek verdik. Bu takım en azından Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi hak ediyor. 3 maçı kazanıp bunu başarın. Tedesco'yu da yeni yönetimin önünü açmak için gönderdik." ifadelerini kullandı.
