Alpay Özalan ile ilgili şok itiraf! Wayne Rooney ile soyunma odasında...

Alpay Özalan ile ilgili şok itiraf! Wayne Rooney ile soyunma odasında...

EURO 2004 elemelerindeki oynanan Türkiye-İngiltere maçının devre arasında takımların soyunma odasında Alpay Özalan ile Wayne Rooney'nin arasında yaşananlar ilk kez ortaya çıktı. Olaya tanık olan eski masör, çarpıcı bilgiler verdi. İşte, Alpay Özalan ile Wayne Rooney arasında yaşananlar...

İngiltere Milli Takımı ve Manchester United'ın eski masörü Rod Thornley, EURO 2004 elemelerinde Türkiye ile İngiltere arasında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada yaşananları anlattı.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, devre arasından önce Alpay Özalan ile David Beckham tartışmış, ilk yarının ardından soyunma odasına giden tünelde tartışmaya başka oyuncular da dahil olmuştu. Futbolcular arasındaki kavgaya, güvenlik görevlileri müdahale etmişti.

alpay-ozalan-wayne-rooney.jpeg
Wayne Rooney ve Alpay Özalan / 11 Ekim 2003

"TEK YUMRUKLA ALPAY'I YERE SERDİ"

Maçta forma giyen isimler arasında yer alan Wayne Rooney ile Alpay Özalan'ın soyunma odalarına giden tünelde kavga ettiklerini söyleyen Thornley, Alpay Özalan'ın küfür ettiğini ileri sürdü ve şöyle devam etti:

"Olay, tünelde patlak verdi. Emile Heskey her şeyin tam ortasındaydı. Alpay, güvenlikleri aşmaya çalışarak kargaşanın arasından sıyrılmaya çalışıyordu. Ardından Rooney, devreye girdi ve yumruğunu Alpay'a doğru savurarak onu yere devirdi."

wayne-roorney-alpay-ozalan.jpeg
Wayne Rooney ve Alpay Özalan / 11 Ekim 2003

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN