Sineklere karşı yaz gelmeden önleminizi alın! Bu karışım sinekleri eve yaklaştırmıyor

Sineklere karşı yaz gelmeden önleminizi alın! Bu karışım sinekleri eve yaklaştırmıyor

Sineklerden kurtulmak için marketlerde birçok ürün satılıyor. Fakat sinekleri evden def etmek için ucuz ve doğal yöntemler de bulunuyor. Peki, evde sinek kovucu nasıl yapılır? Sinekleri evden uzaklaştırma yolları neler? Kara sinekleri evden ne kaçırır? İşte, sinekleri evden uzaklaştıracak özel karışım...

Pek çok mikrop barındıran sinekler, özellikle yaz aylarında insanlara rahatsızlık verdiği gibi hastalıklara da davetiye çıkarıyor.

Baharın gelişiyle birlikte gün yüzüne çıkmaya başlayan sinekleri evinizden doğal yollarla uzaklaştırmak mümkün.

Sinekleri evden uzaklaştırmak için çeşitli yöntemler mevcutken, doğal şekilde uzaklaştırmanın formülü ise şöyle:

sinekleri-uzaklastirmak-limon-feslegen-mum.jpg

SİNEKLERİ UZAKLAŞTIRMA YÖNTEMİ

İlk olarak bir adet limonu güzelce dilimlere ayıralım. Dilimleme işlemini gerçekleştirdikten sonra dilimlediğiniz limonları uygun bir kabın içerisine alalım. akabinde kavanozun içerisine bir miktar biberiye ve fesleğen yapraklarını ilave edin.

Biberiye ve fesleğen yapraklarını ilave ettikten sonra karışımın içerisine birkaç damla limon yağı ilavesinde bulunun. Limon yağı hemen hemen tüm böcek türlerini uzaklaştırma etkisi bulunan bir yağ çeşidi.

Ardından karışımın üzerini bir miktar kadar geçecek su ilavesinde bulunun. Ardından suyun üzerine 1 adet mum yerleştirin. Ardından hazırladığınız bu karışımı oturduğunuz alanlara koyun. Karışım sayesinde sineklerin evinizden uzaklaştığını göreceksiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN