Yaya trafiği seferleri durdurdu: Eminönü'nde insan seli!

Yaya trafiği seferleri durdurdu: Eminönü'nde insan seli!

İstanbul'da Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Eminönü ve Sultanahmet'te insan akını yaşandı. Yaya trafiği nedeniyle tramvay seferleri durdu. Sirkeci Marmaray İstasyonu'nda ise izdiham oluştu.

İstanbul'da sıcak havayı fırsat bile pek çok vatandaş kendisini sokağa attı. Ramazan Bayramı ve bayram boyunca toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasının da etkisiyle özellikle Eminönü ve Sultanahmet'te yoğunluk yaşandı.

6824570.jpg

Eminönü ve Sultanahmet'te yaya trafiği nedeniyle tramvay seferleri sekteye uğradı. Sirkeci Marmaray İstasyonu'nda ise izdiham oluştu. Yoğunluk nedeniyle duraklarda bekleyenler arasında zaman zaman tartışma yaşandı.

6824571.jpg

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada ise "Eminönü-Sultanahmet bölgesinde yaşanan yoğun yaya trafiği nedeniyle T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı araçlarımız bölgeden geçiş yapamamaktadır.

6824573.jpg

Seferlerimiz yaya güvenliği için Kabataş-Eminönü ve Sultanahmet-Bağcılar istasyonları arasında yapılabilmektedir." ifadeleri yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN