Sürekli toz alma derdine son! Evde yapabildiğiniz bu özel karışım, eşyalarınızda toz tutmayacak

Sürekli toz alma derdine son! Evde yapabildiğiniz bu özel karışım, eşyalarınızda toz tutmayacak

Eşyaların yüzeyinde biriken tozların, sağlık açısından sık sık temizlenmesi gerekiyor. Toz lekesi, ortaya çıkardığı kötü görüntünün yanı sıra alerjisi olan insanlar için de oldukça zararlı. Sürekli toz almaktan bıktıysanız, özel karışımı mutlaka deneyin. Evde hazırlayabileceğiniz karışım sayesinde, eşyalarınızın yüzeyi uzun süre toz tutmuyor. Peki, sürekli toz almamak için ne yapmalıyız? En iyi toz neyle alınır? İşte, toz almak için en iyi yöntem...

Ne kadar sık temizlik yaparsanız yapın, eşyaların üzerinde kısa sürede toz birikebiliyor. Evinizde ya da ofisinizde çok fazla biblo veya kitap varsa sık sık toz almanız gerekiyor.

Masa, sandalye, mobilya ve camları sürekli temizlesek de, toz lekesi kısa sürede yeniden eşyaların yüzeyinde birikebiliyor. Bu durum bir süre sonra can sıkıcı olmaya başlasa da üç malzemeli özel karışım uzun süre toz almamanızı sağlıyor.

Toza karşı özel karışımı hazırlamadan önce eşyalarınızı tozdan tamamen arındırmanız gerektiğini belirtelim.

tozdan-nasil-kurtulurum.jpg

EVDEKİ TÜM TOZLARDAN KURTULMANIZI SAĞLAYACAK YÖNTEM

Sürekli toz almanızı gerektirmeyecek karışımı hazırlamak için; yumuşatıcı, antibakteriyel el sabunu, bir kase su hazırlayın.

Verilen tüm malzemeleri iyice karıştırın ve spreyli bir şişeye aktarın.

Bu karışımı sehpalar, fotoğraf çerçeveleri, kapı kolları, elektrik prizlerinin dışı ve masa sandalyelerde, hatta süpürgeliklerde kullanabilirsiniz.

Bu yöntemde antibakteriyel el sabunuyla kökten bir temizlik yakalanıyor. Ayrıca toz tutmama özelliğiyle de yumuşatıcı ön plana çıkıyor.

Mikrofiber bir bezle silme işlemini yaparsanız da mobilyalarınızın çizilme ihtimalini ortadan kaldırmış olursunuz.

Bu karışım tüm yüzeylerde kullanılabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN