Kabızlığı ortadan kaldırıyor, fazla yağları yakıyor! Yeşil sebze detoksu ile hızlıca kilo verin

Kabızlığı ortadan kaldırıyor, fazla yağları yakıyor! Yeşil sebze detoksu ile hızlıca kilo verin

Vücudu hızlı şekilde yenileyen ve metabolizmanın hızlı şekilde çalışmasını sağlayan detoks suları kilo vermede oldukça yardımcı. Yeşil sebze suyu detoksu ile fazla yağlarınızdan kurtulabilir, metobolizmanızı hızlandırarak kabızlıktan kurtulabilir ve hızlıca kilo verebilirsiniz. Peki, yeşil sebze suyu nasıl hazırlanır? Yeşil detoks nasıl yapılır? Yeşil sebze suyu detoksu ne işe yarar? İşte, kilo vermeye yardımcı yeşil sebze suyu detoksu yapılışı...

Evde hazırlanabilen çeşitli tariflerle fazla kilolardan kurtulmak mümkün. Yapımı kolay detoks suları, vücutta biriken ödemleri atarak metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlar.

Çok sayıda detoks suyu tarifi mevcut. Kilo vermeye yardımcı olan yeşil sebze detoksunu evde hazırlamak oldukça kolay.

yesil-sebze-suyu-detoksu-faydalari-1.jpg

YEŞİL SEBZE SUYU DETOKSU FAYDALARI NELER?

Metabolizmanızın yavaş olduğunu düşünüyorsanız veya kilo vermek istiyorsanız günlük diyetinize bir bardak sebze ve meyvelerden oluşan detoks suyu ekleyin. Taze yeşil meyve suyundaki bazı bileşikler probiyotik görevi görebilir.

Bunlar, sindirim sisteminizdeki yararlı bakterilerin büyümesini besler ve destekler. Bu, kabızlığın, kilo kaybının yanı sıra gelişmiş bağışıklık fonksiyonunun azaltılmasına yardımcı olur.

yesil-sebze-suyu-detoksu-faydalari-2-001.jpg

YEŞİL SEBZE SUYU DETOKSU KİLO VERDİRİR Mİ?

Kilo kaybı için popüler bir içecek olan detoks sularını tüketirken şekersiz olarak içmeye özen gösterin.

Şekerli tüketilen detoks suları kilo alımına neden olabilir. Hemen tüketmek için evde taze yeşil meyve suyu hazırlayın ve faydalarından en iyi şekilde yararlanın.

Yeşil sebze detoksu hazırlamak kolay ve kısa sürede yapılabilir.

yesil-sebze-suyu-detoksu-faydalari-3-001.jpg

YEŞİL SEBZE SUYU DETOKSU NASIL YAPILIR?

Detoks malzemelerini hazırlayıp yapmaya başlamadan önce mutlaka bir adet limon kullanmayı unutmayın.

Limon metabolizmayı adeta coşturuyor. Araştırmalara göre, diyetinize limon dahil etmek metabolizmanızı hızlandırabilir. Bunun nedeni, limonun ısı üretmek için kalorilerin yakıldığı metabolik bir süreç olan termojenezi tetikleyebilmesi.

yesil-sebze-suyu-detoksu-faydalari-4-001.jpg

YEŞİL SEBZE SUYU DETOKSU TARİFİ

Bu tarif için biraz ıspanak yaprağı, yarım yeşil elma, biraz nane yaprağı, yarım salatalık ve birkaç damla limona ihtiyacınız var.

Tüm malzemeleri temizleyin ve pürüzsüz bir macun elde edene kadar karıştırın. Gerekirse su ekleyin.

Hazırladığınız karışımı düzenli olarak tüketin. Bu sağlıklı yeşil sebze detoksu aşırı alımı bile zayıf kan şekeri kontrolüne veya böbrek sorunlarına neden olabilir.

Bu nedenle aşırı tüketmemeye özen gösterin. Eğer kronik bir hastalığınız varsa detoks sularını tüketmeden önce bir uzmana danışın.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN