Antalyaspor maçına saatler kala Galatasaray'da Icardi krizi! Şampiyonluk yarışında ağır darbe: PFDK Icardi'ye cezayı kesti!

Antalyaspor maçına saatler kala Galatasaray'da Icardi krizi! Şampiyonluk yarışında ağır darbe: PFDK Icardi'ye cezayı kesti!

Trendyol Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında bu akşam evinde Antalyaspor'u konuk edecek Galatasaray'da Icardi krizi yaşanıyor. PFDK Arjantinli yıldıza cezayı kesti.

Sparta Prag karşısında sahadan 4-1'lik yenilgiyle ayrılarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da Mauro Icardi krizi yaşanıyor.

Geçen hafta Ankara'da MKE Ankaragücü ile oynanan maçtaki hakareti nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından tedbirsiz olarak disipline gönderilen Arjantinli yıldızın cezası belli oldu.

Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK), son haftalarda performansında düşüş yaşananArjantinli yıldıza bir maç men cezası verildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"GALATASARAY A.Ş. sporcusu MAURO EMANUEL ICARDI’nin, 18.02.2024 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle FDT’nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 19.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Arjantinli yıldız, bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 35 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 20 gol 9 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN