Aslan bombayı patlatıyor: Galatasaray'a golcü savunmacı! 36 gol 52 asist...

Aslan bombayı patlatıyor: Galatasaray'a golcü savunmacı! 36 gol 52 asist...

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, gözünü Almanya'ya dikti. Aslan, ara transfer döneminde ilk bombayı patlatmak için kolları sıvadı.

Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey'in Alman dünya devi Bayern Münih'e transferi konusunda Alman ekibiyle anlaşmaya varan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan, bombayı patlatmak için kolları sıvadı.

Yaz transfer döneminde Ziyech, Tete ve Zaha gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran sarı-kırmızılı ekip, kış transfer döneminde de bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

A Spor'un haberine göre; Fransız savunma oyuncusunun transferi konusunda Bayern Münih ile el sıkışan Galatasaray, gözünü Almanya'ya dikti. Sarı-kırmızılı ekibin Alman devi Borussia Dortmund'da boy gösteren Thomas Meunier için devreye girdiği iddia edildi.

Aslan'ın 32 yaşındaki Belçikalı yıldızı kadrosuna katmak için Alman devine 2 milyon euro bonservis bedeli teklif etmeyi planladığı ileri sürüldü.

Alman deviyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan yıldız futbolcunun da sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü. Alman devinin, sezon sonunda bedelsiz olarak takımdan ayrılması beklenen yıldız futbolcuyu Galatasaray'a satma konusunda istekli olduğu iddia edildi.Thomas Meunier - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro olan yıldız sağ bek bu sezon Alman ekibinin forması altında yalnızca 7 maçta görev alırken takımına skor katkısı sunamadı.

32 yaşındaki yıldız savunma oyuncusu, futbol kariyeri boyunca 415 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 36 gol 52 asiste imza attı. Bu transferde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN