Aslan'dan yüzyılın transfer hamlesi! Real Madrid'in efsane ismi Galatasaray'a geliyor! 432 gol 197 asist...

Aslan'dan yüzyılın transfer hamlesi! Real Madrid'in efsane ismi Galatasaray'a geliyor! 432 gol 197 asist...

Bu sezon üç kupada da şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray, yüzyılın transferi için çalışmalara başladı. Aslan, Real Madrid'in efsane yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yüzyılın transferi için kolları sıvadı. Aslan, İspanyol dünya devi Real Madrid'in efsane ismini kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında yarın akşam evinde Gaziantep FK ile karşılaşacak Galatasaray, transfer operasyonunda düğmeye bastı. Boey'in satışından tarihi bir bonservis bedeli elde eden sarı-kırmızılı ekip, gözünü Real Madrid'in efsane ismine dikti.

Sezon başından bu yana Icardi dışındaki hücum oyuncularından bu sezon yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, hücum hattına 'çilek' takviyesi yapmayı planlıyor.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, tecrübeli teknik adamın transfer raporu doğrultusunda Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad formasını terleten Fransız süper yıldız Karim Benzama'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Sabah'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı ekibin Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fransız süper yıldızın transferi için çalışmalara başladı.

Sarı-kırmızılı yöneticilerin Fransız golcü hakkında araştırmalara başladığı ve Al Ittihad ile ilk teması kurmaya hazırlandığı öne sürüldü. Galatasaray'ın Benzama'yı sezon sonuna kadar kiralık olarak takıma kazandırmayı hedeflediği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 36 yaşındaki Fransız golcü, bu sezon Suudi Arabistan ekibinde 20 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 12 gol 5 asiste imza attı.

2009 yılında 35 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e imza atan yıldız golcü, geçtiğimiz yaz transfer döneminde bedelsiz olarak İspanyol ekibinden ayrılarak Arabistan'ın yolunu tutmuştu.

Futbol hayatı boyunca 816 karşılaşmada görev alan Fransız golcü, bu karşılaşmalarda 432 gol 197 asiste imza attı.

Karim Benzema happy at Al Ittihad amid exit speculations

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN