Aslan'ın eski yıldızı geri dönüyor! Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi...

Aslan'ın eski yıldızı geri dönüyor! Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi...

Sezon sonunda yerli oyunculara ağırlık vermeyi hedefleyen Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Okan Buruk liderliğinde Süper Lig'de ikinci şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Gelecek sezon değişecek yabancı kuralı nedeniyle yerli oyunculara ağırlık vermeyi amaçlayan sarı-kırmızılı ekip, eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Beşiktaş derbisinden zaferle ayrılarak şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray, yaz transfer döneminde eski yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Gelecek sezon hayata geçecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle yaz transfer döneminde yerli oyunculara ağırlık vermeyi hedefleyen Galatasaray, eski yıldızına kancayı taktı. Sarı-kırmızılı ekip, Adana Demirspor formasını terleten Emre Akbaba transferi için kolları sıvadı.

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, sezon sonunda Adana Demirspor ile olan sözleşmesi sona erecek olan Emre Akbaba'yı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Tecrübeli orta saha oyuncusunun sezon sonunda Galatasaray'a ima atabilmek için Akdeniz ekibinin yönetiminden kolaylık isteyeceği ileri sürüldü. Bu sezon Adana Demirspor forması altında 34 karşılaşmada görev alan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, takımına 8 gol 1 asistlik katkı sundu.

Yıldız oyuncunun, sarı-kırmızılı ekibe dönme konusunda oldukça heyecanlı olduğu öne sürüldü. Sarı-kırmızılı ekibin teknik adamı Okan Buruk'un da bu transfere yeşil ışık yakabileceği iddia edildi. Galatasaray forması altında 78 karşılaşmada görev alan Emre Akbaba, bu karşılaşmalarda takımına 14 gol 8 asistlik katkı sunmuştu.Galatasaray'da Emre Akbaba ile yollar ayrıldı - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN