Başakşehir sezonu Avrupa maçıyla açıyor: Temsilcimiz, Bulgaristan ekibi Cherno More'ye karşı

Başakşehir sezonu Avrupa maçıyla açıyor: Temsilcimiz, Bulgaristan ekibi Cherno More'ye karşı

2025-2026 sezonunun ilk resmi maçına UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda çıkacak olan Başakşehir, Bulgar ekibi Cherno More ile deplasmanda karşılaşacak.

Başakşehir, 2025-2026 sezonunu Avrupa arenasında açıyor. UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Bulgaristan temsilcisi Cherno More ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan turuncu-lacivertliler, yeni sezona moralli başlamak istiyor.

Yarın akşam oynanacak olan karşılaşma Bulgaristan’ın Razgrad kentindeki Ludogorets Arena’da saat 20.00’de başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

AVRUPA ARENASINDAKİ 63. MAÇ

Teknik direktör Çağdaş Atan’ın liderliğinde sezona büyük hedeflerle başlayan İstanbul temsilcisi, Avrupa kupalarında bugüne kadar oynadığı 62 maçta 23 galibiyet, 16 beraberlik ve 23 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 91 gol atan Başakşehir, kalesinde ise 88 gole engel olamadı.

Avrupa kupalarındaki 63. sınavına çıkacak olan turuncu-lacivertli ekip, Bulgar takımlarıyla ise üçüncü kez karşı karşıya gelecek. Daha önce Ludogorets ile oynadığı iki maçta bir galibiyet ve bir beraberlik elde eden İstanbul ekibi, bu kez de Cherno More karşısında kazanmak ve tur atlayan taraf olmak istiyor.

YENİ TRANSFERLER KADRODA

Yeni transferler Eldor Shomurodov, Davie Selke, Nuno Da Costa ve Onur Bulut da UEFA listesine dahil edildi. Bu isimler, teknik direktör Atan’ın görev vermesi halinde ilk kez Başakşehir formasıyla Avrupa sahnesine çıkacak.

RÖVANŞ MAÇI İSTANBUL'DA

İki takımın Avrupa kupalarında ilk kez karşılaşacağı bu eşleşmede, turu geçen taraf UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu’na yükselmeye hak kazanacak. Rövanş mücadelesi 31 Temmuz Perşembe günü, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN