Beşiktaş yeni Quaresma'yı İsviçre'de buldu! Kartal transferde düğmeye bastı...

Beşiktaş yeni Quaresma'yı İsviçre'de buldu! Kartal transferde düğmeye bastı...

Gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almayı hedefleyen Beşiktaş, taraftarını heyecanlandıracak bir transfer hamlesi için gözünü İsviçre'ye dikti.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, gelecek sezonu transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, yeni Quaresma'yı İsviçre'de buldu.

Ara transfer döneminde Ernest Muçi, Al-Musrati, Jonas Svensson ve Joa Worrall'ı transfer eden Beşiktaş, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başladı. Portekizli teknik adam Fernando Santos'un raporu doğrultusunda takviye operasyonuna başlayan siyah-beyazlı ekip, gözünü İsviçre'ye dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş, bonservisi Basel'de bulunan Tunuslu hücum oyuncusu Sayfallah Ltaief'i kadrosuna katmayı hedefliyor.

Beşiktaş için Sayfallah Ltaief iddiası! - Orta Çizgi - Beşiktaş Haberleri | Beşiktaş Transfer Haberleri

Güncel piyasa değeri 1 milyon euro olan 23 yaşındaki Tunuslu sol kanat oyuncusu bu sezon İsviçre ekibi Winterthur forması altında 25 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmada 9 gol 4 asiste imza attı.

Haziran ayında Basel'e geri dönecek olan Tunuslu kanat oyuncusunun İsviçre ekibiyle 2026 yılına dek sözleşmesi bulunuyor. Tunuslu genç yetenek, özellikle çalım tekniği ile siyah-beyazlı ekibin eski yıldızı Quaresma'ya benzetildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN