Beşiktaş'ın eski yıldızı Galatasaray'a imzayı attı! Resmi açıklama an meselesi... İmzaya geliyor!

Beşiktaş'ın eski yıldızı Galatasaray'a imzayı attı! Resmi açıklama an meselesi... İmzaya geliyor!

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, yılın transfer bombasını patlattı. Aslan, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna kattı.

Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Trabzonspor'u 1-5 eden Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yarın akşam evinde kümede kalma savaşı veren İstanbulspor'u konuk edecek. Galibiyet serisine devam etmeyi amaçlayan Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'a yılın transfer çalımını attı. Aslan, siyah-beyazlı ekibin eski yıldızını kadrosuna kattı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, ilk bombayı patlattı. Aslan, Beşiktaş'ın eski yıldızıyla her konuda anlaşmaya vardo.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde kadrosunu henüz güçlendiremeyen sarı-kırmızılı ekip, ilk transferini tamamladı. İspanyol savunma oyuncusu Angelino ile yolları ayırmak için geri sayıma geçen sarı-kırmızılı ekip, İskoç devi Rangers formasını terleten milli yıldız Rıdvan Yılmaz ve İskoç ekibiyle anlaşmaya vardı.

Habertürk'ün haberine göre; Galatasaray, Rıdvan Yılmaz'ın transferini bitirmek üzere. 6 milyon euro ile pazarlığa başlayan Rangers, Rıdvan'ın ısrarıyla ücrette indirime gitti. Oyuncu da Galatasaray ile anlaştı.

Güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro olan 22 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon 15 maçta görev alırken takımına 1 gol 1 asistlik katkı sundu.

Milli yıldız geçen sezon yaz transfer döneminde 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takımdan ayrılan yıldız futbolcu, İskoç ekibine transfer olmuştu. Sarı-kırmızılı ekibin transferi kısa süre içerisinde transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

İskoç devinde toplamda 30 karşılaşmada görev alan genç yıldız, bu karşılaşmalarda 1 gol 4 asiste imza attı.

Rıdvan Yılmaz Şampiyonlar Ligi macerasıyla futbol tarihinde bir ilk oldu | Goal.com Türkçe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN