Beşiktaşlı Simge Sağın siyah-beyazlı taraftarları çileden çıkarttı! Tepki toplayan hareket

Beşiktaşlı Simge Sağın siyah-beyazlı taraftarları çileden çıkarttı! Tepki toplayan hareket

Son dönemde 'Aşkın Olayım' şarkısıyla ünlenen ünlü şarkıcı Simge Sağın, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasına katıldı. Her fırsatta Beşiktaş tarafını olduğunu belirten ünlü şarkıcının davranışı siyah-beyazlı taraftarların tepkisini topladı.

Spor Toto Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Fenerbahçe'yi 3-0 ile geçen Galatasaray, karşılaşmanın ardından şampiyonluk kupasını müzesine götürdü. Şampiyonluk kutlamalarında son dönemde 'Aşkın Olayım' şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş taraftarı Simge Sağın'ın katılması siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

Galatasaray, Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırladı. Dev derbi, ev sahibini takımının 3-0'lık zaferiyle sonuçlandı. Karşılaşmanın ardından Galatasaray, bir önceki hafta kazanılan şampiyonluğu taraftarları önünde kutladı. Kutlamalara Arjantinli golcü Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' şarkısının sahibi Simge Sağın da katıldı.

TEPKİ TOPLADI

Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Simge Sağın, Icardi ve Galatasaray'dan gelen davet sonrasında kutlamalara katılma kararı aldığını açıklayarak "Çok şaşkınım, beklemediğim bir şey oldu. Şarkı 5 yıl önce çıktı, Galatasaray tribünlerinde çok sevildi. İnanılmaz bir yolculuğa çıktı şarkı, önüne geçilemedi. Mauro Icardi ve Galatasaray'ın daveti üzerine burada oldum. Heyecandan kalbim yerinden çıkacaktı. Burada olmak çok keyifli. Bir sanatçı olarak ilk kez böyle bir şey başıma geliyor. Tarifsiz duygular içerisindeyim. Galatasaray camiasını tekrar tebrik ediyorum." dedi.

Galatasarayın şampiyonluk kutlamasında beklenen buluşma gerçekleşti Simge Sağın - Mauro Icardi düeti geceye damga vurdu...

Sağın ayrıca kutlamalar öncesinde ise Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada "Benim Beşiktaş aşkımı kimse sorgulayamaz. Galatasaray'ı tebrik etmem garip bir şey değil. Bize, kazananı tebrik etmek yakışır. Bu, büyüklüktür. Aile terbiyemden, Beşiktaşlı abilerimden bunu gördüm ben" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcının bu açıklamaları siyah-beyazlı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Galatasarayın şampiyonluk kutlamasında beklenen buluşma gerçekleşti Simge Sağın - Mauro Icardi düeti geceye damga vurdu...​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN