Beşiktaş'ta baba-oğul formülü! Takımı önce babası ardından oğlu çalıştıracak! Dünyaca ünlü teknik adam imzaya hazır

Beşiktaş'ta baba-oğul formülü! Takımı önce babası ardından oğlu çalıştıracak! Dünyaca ünlü teknik adam imzaya hazır

Rıza Çalımbay ile yaşanan ayrılık sonrasında Fransız çalıştırıcı Bruno Genesio ile masaya oturan Beşiktaş, tecrübeli çalıştırıcıdan olumsuz yanıt aldı. Teknik adam konusunu çözüme kavuşturmak isteyen siyah-beyazlı ekip, çareyi 'baba-oğul' formülünde buldu.

İç sahada alınan Alanyaspor yenilgisi sonrasında Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Fransız teknik adam Bruno Genesio ile anlaşmaya varamayan siyah-beyazlı ekip, son olarak çareyi 'baba-oğul' formülünde buldu.

Bu sezon beklentilerin altında kalarak 3 teknik adam değiştiren Beşiktaş, dördüncü teknik adamını belirlemek için çalışmalara başladı. Fransız çalıştırıcı Bruno Genesio'dan olumsuz yanıt alan Beşiktaş, rotayı eski hocasına kırdı.

Sabah gazetesinden Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre; Kartal, son olarak Ukrayna devi Dinamo Kiev takımını çalıştıran Mircea Lucescu'yu takımın başına getirmek için harekete geçti. Kasım ayında Ukrayna devinden ayrılan 78 yaşındaki Rumen teknik adamın Beşiktaş'ı çalıştırmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü. Siyah-beyazlı ekibin yöneticilerinin Rumen teknik adam ile masaya oturduğu iddia edildi.

Lucescu'nun yaz mevsimine kadar Beşiktaş'ı çalıştırmak istediği, yazın ise bu görevi oğlu Razvan Lucescu'ya devretmek istediği öne sürüldü.

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu'dan ateşkes çağrısı

PAOK ile Yunanistan'da lider durumda bulunan 54 yaşındaki Razvan Lucescu'nun da babası gibi Beşiktaş'ta görev almaya sıcak baktığı iddia edildi. Kartal'ın kısa süre içerisinde baba-oğul Lucescu ile yeniden bir görüşme yapması bekleniyor.

Mircea Lucescu 2002-2004 yılları arasında Beşiktaş'ta görev alarak siyah-beyazlı ekibi 100. yılında şampiyonluğa ulaştırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN