Bunu kimse beklemiyordu: Fenerbahçe'de Bonucci depremi!

Bunu kimse beklemiyordu: Fenerbahçe'de Bonucci depremi!

Devre arasında Alman ekibi Union Berlin'den ayrılarak Fenerbahçe'ye imza atan Bonucci, sürpriz bir hamleye imza attı. İtalyan futbolcunun bu hamlesi herkesi şaşırttı.

Trendyol Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında bu akşam evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci depremi yaşanıyor. Devre arasında sarı-lacivertli ekibe transfer olan 36 yaşındaki İtalyan savunma oyuncusu şimdiden kendisine kulüp aramaya başladı.

Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana sadece 6 karşılaşmada görev alarak 281 dakika sahada kalan İtalyan savunma oyuncusu, sarı-lacivertli ekibe veda etmeye hazırlanıyor.

Kanarya ile sezon sonunda dek sözleşmesi bulunan 36 yaşındaki savunma oyuncusu, sezon sonu için kendisine kulüp arayışına başladı. Yıldız futbolcunun ABD'den ve İtalya'dan takım aramaya başladığı öne sürüldü.

İtalya'dan Monza ve Frosinone'nin Leonardo Bonucci ile ilgilenen takımlar arasında olduğu iddia edildi. Son olarak Çaykur Rizespor karşılaşmasında 10 dakika süre alan tecrübeli savunma oyuncusu, Fenerbahçe'ye imza attığı günden bu yana yalnızca Samsunspor karşılaşmasında 90 dakika sahada kaldı.

İtalyan yıldızın sezon sonunda Fenerbahçe'ye veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN