Bunu kimse beklemiyordu! Süper Lig'de sürpriz ayrılık! O teknik direktör ile yollar ayrıldı: Bir dönem sona erdi!

Bunu kimse beklemiyordu! Süper Lig'de sürpriz ayrılık! O teknik direktör ile yollar ayrıldı: Bir dönem sona erdi!

Süper Lig'de 6. haftada bu akşam geride kalacak. Süper Lig ekibinden sürpriz ayrılık kararı geldi. O takım teknik direktörüyle yollarını ayırdı. Ayrılığın kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'de 6. hafta heyecanı bu akşam oynanacak Hatayspor-Trabzonspor karşılaşmasıyla sona erecek. Süper Lig'de Emre Belözoğlu, Erdal Güneş ve Çağdaş Atan'ın ardından bir isimle daha yollar ayrıldı. O teknik direktörün görevine son verildi.

Süper Lig'de heyecan tam gaz devam ederken sürpriz bir ayrılık yaşandı. Son olarak deplasmanda Gaziantep FK karşısında 2-0'lık mağlubiyete uğrayan İstanbulspor'da Fatih Tekke dönemi sona erdi.

Gazeteci Mehmet Ayan'ın aktardığına göre; Sarı-siyahlı takım başarılı teknik adamla yollarını ayırdı. Ayrılığın kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Mehmet Ayan söz konusu gelişme hakkında "İstanbulspor'da Fatih Tekke dönemi sona erdi.Bugün kulüp başkanı Ecmel bey ile yapılan görüşme sonucunda ayrılık kararı çıktı." ifadelerini kullandı.

Geçen sezon 25 Ekim'de İstanbulspor'un başına geçen başarılı teknik adam İstanbulspor'u mucizevi şekilde kümede tutarak dikkatleri üzerine çekmişti. Fatih Tekke ayrıca geçen sezon 'göreve sonradan gelen' teknik direktörler arasında Şenol Güneş'in ardından en çok puan toplayan isim olarak adından söz ettirmişti.

Geçen sezon göreve geldiği günden bu yana 30 maçta İstanbulspor'u çalıştıran başarılı teknik adam söz konusu karşılaşmalarda 9 galibiyet 5 beraberlik ve 16 yenilgi aldı.

İstanbulspor'u mucizevi şekilde Süper Lig'de tutan Fatih Tekke KARAR'a konuştu: Bu futbol iklimine 60 yaşına kadar dayanırım!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN